Kalan Süre

Haberler

K+ Kauçuk ve Plastik Fuarı'na binlerce alıcı geliyor

Kauçuk ve plastik sektörünün en büyük ticaret pazarı olarak tasarlanan K+ Kauçuk ve Plastik Fuarı, 20-23 Ekim 2021 tarihleri arasında global ticaretin merkezi  İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlendi

Binlerce alıcının geleceği K+ Kauçuk ve Plastik Fuarı’nda, sektörün en önemli alanlarından “Sızdırmazlık ve Otomotiv Yan Sanayii” firmaları için özel bir bölüm ayrıldı.

 

Arsan Kauçuk, Sumitomo Chemical, Mervan, Tekno Kauçuk, Rekor Kauçuk ve Telas gibi sızdırmazlık ve otomotiv yan sanayinin en önemli temsilcileri, bu özel alanda ürün sergileyerek fuarın uluslararası alıcıları ile ikili iş ilişkileri kuracak.


Tarım, iş makineleri, hidrolik ve pinomatik, maden, demir-çelik, otomotiv, araç üstü ekipmanları gibi sektörlerin binlerce alıcısının ziyaret edeceği fuar, 10 bin metrekarelik alanda organize edilecek.


Sızdırmazlık ve otomotiv yan sanayinin temsilcilerinden biri olarak siz de, K + Kauçuk ve Plastik Fuarı’nda yer alarak uluslararası yeni iş bağlantıları kuaabilir ve ticaret hacminizi artırabilirsiniz