Kalan Süre

Haberler

Ayakkabıcılar hammaddelerini K+ Fuarı'ndan karşılayacak

Türk ayakkabı ve yan sanayi sektörleri için 120’nin üzerinde fuar organize eden CNR Holding, yıllarca oluşturduğu yerli ve yabancı profesyonel alıcı datasını, K+ Kauçuk ve Plastik Fuarı için seferber etti.   
 
Kauçuk ve plastik endüstrileri içinİstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek olan K+ Kauçuk ve Plastik Fuarı’nı, Türk ayakkabı yan sanayinin en önemli firmaları da ziyaret ederek hammadde ihtiyaçlarını karşılayacak.  
 
 
Kauçuk ve plastik endüstrilerinin dünyanınki en büyük ticaret platformlarından biri olan K+ Kauçuk ve Plastik Fuarı, otomotiv, plastik, kauçuk, kimya, makine, inşaat, tekstil, ayakkabı, elektrik ve elektronik gibi sektörlerde faaliyet gösteren tüm üretici, tedarikçi, ithalatçı ve ihracatçıları bir araya getirecek.
 
Siz de, CNR Holding kuruluşlarından Pozitif Fuarcılık ve Kauçuk Derneği tarafından organize edilen K + Kauçuk ve Plastik Fuarı’nda yer alarak sektörün yeni teknoloji ve uygulamalarıyla tanışıp, uluslararası yeni iş bağlantıları kurmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.