Kalan Süre

Haberler

Hedef Avrupa’nın en büyüğü olmak

Üretimde dünyanın 7’inci, Avrupa’nın ise 2’inci sırasında bulunan Türk kauçuk sektörü, K+ Kauçuk ve Plastik Fuarı ile gözünü ilk üçe dikti. Global ticaretin merkezi İstanbul Fuar Merkezi’nde organize edilecek olan fuar, sektörün en prestijli 300 markasının ürün ve hizmetlerini sergiledi.

K+ Kauçuk ve Plastik Fuarı, 20 - 23 Ekim  2021 tarihleri arasında, Türk fuarcılık sektörünün lider firması CNR Holding tarafından 10 bin metrekarelik bir alanda düzenlenecek. Fuar, otomotiv, plastik, kauçuk, kimya, makine, inşaat, tekstil, elektrik ve elektronik gibi sektörlerde faaliyet gösteren tüm üretici, tedarikçi, ithalatçı ve ihracatçıları bir araya getirdi

CNR Holding kuruluşlarından Pozitif Fuarcılık ve Kauçuk Derneği tarafından organize edilecek fuar, profesyonel ziyaretçi sayısını 20 binin üzerinde çıkararak uluslararası bilinirliğini artırmanın yanında reel ticaret kapasitesinde de rekora yürüyecek.


Siz de, K + Kauçuk ve Plastik Fuarı’nda yer alarak sektörün yeni teknoloji ve uygulamalarıyla tanışıp, uluslararası yeni iş bağlantıları kurmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.